Kiemelt hírek

Kálucz Martin 77 kiló, de 90 kilós ellenféllel küzd a bajnoki övért

2017. február 24. | szerző SzlobMil | MMA

Kálucz Martin kemény munkával lefogyott 77 kilogrammra, hogy részt vehessen az oroszországi A-Fight Series gálán. Ellenfele, az orosz Erik Oganov egy “kicsit” lustább volt nála, ő potom 13 kilóval nézte el a súlyát, 90 kiló volt a mérlegelésen.

A totaldamage.hu Facebook-oldalán talált poszt arról tanúskodik, hogy Kálucz feleslegesen izzadt annyit az edzőteremben és azon kívül. Állítólag “Oganov először jelezte, hogy 86 kiló lesz, a mérlegelésen pedig 90 kg volt. Martin ennek ellenére bunyózik holnap az A-Fight Series gálán Oroszországban. Ez kemény lesz így, WAAR Martin!” – írták.

El sem tudjuk képzelni, hogyan lehetséges ez, hiszen a magyar versenyző váltósúlyú, az orosz a rajta lévő felesleggel pedig nem egy, hanem élből két súlycsoporttal van felette (vagyis félnehézsúlyú). Egy biztos: ha Martin ezt az akadályt is le tudja győzni, azzal biztosan bekerül az MMA-világ középpontjába, és persze övé lesz a szervezet bajnoki öve is, ha nyer.

“Így is bevállaltam a meccset, mert jó formában érzem magam, soha nem végeztem még ilyen kemény felkészülést” – nyilatkozta a haon.hu-nak Kálucz Martin. Érdekesség, hogy a lap újságírója itt már azt írja, hogy a két harcos között “csak” 5 kiló a különbség.

Martin egyébként győzött már le 40 kilóval nehezebb ellenfelet is a ketrecben, igaz, az a harc más szabályrendszerben (K-1) zajlott.

Nagy lehetőség előtt áll tehát a debreceni harcos, szurkoljunk neki! Pontos dátumot nem tudunk, de mivel az oroszok 3 órával a magyar idő előtt járnak, valószínűleg hajnalban közvetítik a mérkőzést. Bárhogy is legyen, a fightermagazin.hu-n beszámolunk a fejleményekről!

A fenti videót Tánczos Gábor készítette.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.