Kiemelt hírek

Harcosok Klubja: “Jól sikerült verseny volt, minden drámájával együtt”

2014. június 4. | szerző Szasza | K1

Zathureczky Zsolt nyerte a hétvégi K-1 nyolcas tornát Budapesten, mely a Harcosok Klubja 12. rendezvénye volt. A győztes a totaldamage.hu oldalon számolt be a végső győzelemig vezető útról, és magáról a tornáról.

zathureczky_zsolt

“Rendkívül színvonalas rendezvényt volt, és nagyon jó harcokat láthatott a közönség rengeteg súlycsoportban, többféle szabályrendszerben, melyek K-1, MMA és Thai-boksz voltak – írta a totaldamage.hu oldalon Zathureczky Zsolt a tornáról. A selejtező és az elődöntő után a döntőben is sikerült győzelmet aratnom.”

“Az első meccsem egy debreceni fiúval, Kontra Csaba nevű, bokszoló alapokkal rendelkező harcossal volt, ahol még bele kellett rázódnom a K-1-szabályrendszerbe, de magabiztosan sikerült hozni a meccset. A második meccsem egy visszavágó volt a thai-boksz berkekben jól ismert Gillányi Attila ellen. Igazi stílus a stílus elleni küzdelem volt, de egyhangú pontázással a bírók itt is úgy döntöttek, hogy a győzelmet én érdemlem meg jobban.”

“Majd következett a döntő Bors Ádám ellen, ahol férfias küzdelemben maradt alul az első menet végén. Nem sokkal a menet vége előtt sikerült testen megcsípni, ami a bíró számolását és a verseny végét jelentette. Összességében egy jól sikerült verseny volt, annak minden drámájával és fordulatával. Sok ilyen gálára lenne szükség, hogy minél több emberhez eljuthasson a küzdősport szépsége és varázsa, ami ezeken a versenyeken a csarnokokat megtölti.”

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.