Kiemelt hírek

Intensive krav-maga szeminárium

2012. június 14. | szerző akadmin | Krav Maga

Az ISATI által megrendezésre kerülő szemináriumot Dr. Avi Bleier, az INTENSIVE KRAV–MAGA kifejlesztője, az ISATI megalapítója vezeti.

 

 
INTENSVE KRAV MAGA
MESTERKURZUS és SZEMINÁRIUM !
A mesterkurzust és a szemináriumot Dr. Avi Bleier  az Intensive Krav Maga kifejlesztője, az Izraeli Karate Szövetség Elnöke tartja.
 

Dr. Avi Bleier akcióban
 
Időpontja: 2012. Július 15. 
Helyszíne:  6000 Kecskemét, Szabadság tér 7.
 
Program:
               08.00 regisztráció
               09.00-12.00 edzés
               12.00-14.00 ebéd
               14.00-16.00 edzés
               16.00-17.00 vizsga
  
Intensive Krav-Maga
Az Intensive Krav – Maga egy modern önvédelmi rendszer.
A rendszer kidolgozója Dr. Avi Bleier a Tel-Aviv University biztonsági szakán, modern, tudományos körülmények között hívta életre, elsősorban a terroristák, merénylők ellen kifejlesztett rendszerét, és a közelharc előfordulási formáira alkalmazta. 
Foglalkozásainkat ajánljuk civil személyek részére, a foglalkozások során az önvédelmi ismereteket fejlesztjük: puszta kézzel, a fegyvertelen vagy, fegyveres támadás leküzdésére.
 
Az Intensive Krav – Maga oktatása során a veszélyes helyzetekre való felkészülést, azok megelőzését, a „megváltozott helyzetek” sikeres és biztonságos kezelésének,  különféle védelmi technikáit oktatjuk.
Az edzéseken a tanulók a helyes helyzetfelismerést, a preventív viselkedésformákat, az egy illetve több támadó elleni védelmi technikáit, valamint a támadók elleni védekezéseket sajátíthatják el.
 
Az általunk oktatott és alkalmazott technikák legfontosabb jellemzői, hogy egyszerűek és hatékonyak, alkalmazásukkal képesek vagyunk megóvni önmagunk, társunk és vétlen személyek életét, testi épségét. 
További Információ: Kiss Zsolt IKM Chief Instructornál
Tel.: 06-20-556-9603
www.ikmef.hu

Comments

comments

A hozzászólás letiltva.