Kiemelt hírek

Így zajlott a ZBK téli edzőtábora

2015. február 4. | szerző SzlobMil | Beszámoló

Túlvagyunk január utolsó hétvégéjén, ami többek között azt is jelenti, hogy lezajlott a Zen Bu Kan Kempo téli edzőtábora, melyen rekordszámú résztvevő volt jelen. Az ellenfelem.hu beszámolt az eseményekről – sajnálhatja, aki otthon maradt.

PRE

A zord időjárási viszonyok, és a pénteki nagy havazás sem tarthatta vissza a kempósokat, hogy megkezdjék Felsőtárkányban az idei versenyszezonra való közös felkészülést.

“Az eddigi téli táborok közül ez volt a leglátogatottabb,” – kezdte beszámolóját ifj. Lévai László, a tábor egyik szervezője, aki édesapja, Hanshi Lévai László mellett az edzések levezénylését is végezte. Az előző táborokban ötven-hatvan fővel vettek részt a harcosok, ezúttal azonban a kilencven főt is meghaladta a sportolók száma.

10959057_794447643926067_8974749464520028462_o

A téli edzőtáborhoz “idilli” időjárás is párosult, a harcosok a zord körülmények között is végigcsináltak hat edzést – folytatódik az ellenfelem.hu beszámolója.

“A hangsúlyt a kontratámadások gyakorlására fektették a hétvégén, ennek megfelelően voltak felépítve az edzések. Szögmozgásból kombinációkat, súlypontmozgatást és ellentámadásokat gyakorolhattak a résztvevők.”

Fekvőtámasz a hóban

“Harcos” fekvőtámasz a hóban

Hanshi Lévai László kés elleni önvédelmi edzése zárta a “menüt”. Összegezve egy remek hétvégét tudhatnak maguk mögött a táborban résztvevők, remek közösséget alkotva fejleszthették már meglévő tudásukat, készülve az előttük álló kemény megmérettetésekre.

Nézze meg a zseniális fotókat az edzőtáborról itt!

 

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.