Kiemelt hírek

Hegyvidéki aranyak a Kempo Up kupán

2014. február 18. | szerző SzlobMil | Kempo

Öt érmes helyet sikerült szerezniük a hegyvidéki harcosoknak a negyedik alkalommal megrendezett szigethalmi utánpótlás versenyen, a hétvégén.

Kinőtte eddigi helyszínét az immár negyedik alkalommal megtartott Szigethalmi Kempo Utánpótlás Kupa, amely ebben az évben a felújított tököli sportcsarnokban kapott helyet. A versenyen a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia kempo és MMA szakosztályának harcosai vettek részt. Lacza Ádám Illés és Felföldi Szabolcs vezetőedzők tanítványai összesen öt érmes helynek örülhettek szombaton, köztük három esetben arany medálnak.

5796_0

Fegyveres formagyakorlatban a hosszú kihagyás után ismét versenyző Steiner Villő győzedelmeskedett, teljesítményéhez párosult még egy ezüstérem is, melyet stop semi kategóriában érdemelt ki. Kalcsó Virág szintén második lett az áprilisi, budapesti kempo világbajnokság versenykiírásában is szereplő stop semi-ben.

5798_0

A HHKA MMA szakosztályának fighterei közül Halkó András a +85 kg-os, míg a magyar MMA bajnokságban bronzérmes Leiwolf Péter a +100 kg-os súlycsoportban bizonyult a legjobbnak. Mindketten kempo full B szabályrendszerben léptek szorítók közé.

5797_0

“Az utánpótlás kupát évről évre azért rendezik meg, hogy a kezdő sportolóknak – korosztálytól független – versenyzési lehetőséget biztosítson a Magyar Kempo Szövetség. A rutinszerzés és önbizalom növelés a legfőbb célja a tornának, ezért kiemelten fontos részét képezi a szervezet éves versenynaptárának. Örülök, hogy a HHKA sportolói sikerélményekkel mehetnek haza Tökölről, eredményeikkel a saját és az akadémia nívóját is emelik.” – értékelt Lacza Ádám Illés, aki a Magyar Kempo Szövetség elnöke, és egyben a hegyvidéki akadémia sportigazgatója is.

5799_0

Leiwolf Péter a 100 Kg bajnoka

A IV. Szigethalmi Kempo Utánpótlás Kupán három nemzet huszonnégy egyesülete vett részt, közel százötven indulóval.

Comments

comments

A hozzászólás letiltva.