Kiemelt hírek

Harcosok Klubja 9.

2013. december 4. | szerző akadmin | Thai box

Január 25.-én jön a következő “ütős klubest”, amelyre már elindult a nevezés.


Kispál Balázs, a rendezvény főszervezője számolt be a budomagazinnak a nagyszabású októberi gála tapasztalatairól és a folytatásról.

A Vasasban egy rendkívül sikeres gálát tudtunk megrendezni október 26-án. Tény, hogy egy ilyen nagy és színvonalas rendezvény megszervezése sok munkát és jelentős anyagi ráfordítást igényel.
 
A szervező társakkal és a szponzori körrel egyeztetve azt tudom elmondani, hogy évente két alkalommal fogunk hasonló nagyságú gálát rendezni. Várhatóan egyet tavasszal, egyet pedig ősszel.


A Harcosok Klubja bázisa az aTEREM Harcművészeti Központ marad, ahol 400-500 fő valóban testközelből, igazi harcosok klubja „fílingben” követheti az összecsapásokat.
 
Január 25-én Győrfi Csaba thai-box Európa Bajnok a pécsiek kiválóságával Bakacs Dezsővel mérkőzik meg. Biztosan ringbe fog lépni a nehézsúlyú négyes torna győztese Bárdi Péter, valamint az ifjú feltörekvő tehetség Szalontai Gergő. Nehézsúlyban is szervezünk egy-két ütős találkozót, mert Kozsák György, Lőrinczi György és Gilányi Attila is jelezte már a részvételét.

Győrfi Csaba a pécsi kiváló harcossal Bakacs Dezsővel küzd meg január 25-én K-1 szabályrendszereben!

 
Ezúton is szeretném megköszönni minden harcosnak, edzőnek, támogatónak, szurkolónak, hogy mellettünk álltak az elmúlt két évben és segítették a Harcosok Klubja Versenysorozat fejlődését. Ahogy mondani szoktuk: folytatjuk!


A Magyar Muaythai Szakszövetség 2014. január 25-én rendezi meg a Harcosok Klubja 9. gálát Budapesten, az aTEREM Harcművészeti Központban. (XIII.ker, Jász u. 112.)
Nevezni név, életkor, súly, mérkőzések száma, szabályrendszer, egyesület név, elérhetőségek (telefon, e-mail) megadásával lehet 2014. január 15-ig a muaythai@muaythai.hu e-mail címen. Nevezési díj nincs.

Comments

comments

A hozzászólás letiltva.