Kiemelt hírek

Harcosok Klubja 9: Lévai vs Bárdi főmeccs

2014. január 15. | szerző akadmin | Thai box

A nagy sikerű rendezvénysorozat februári gáláján a kempo mester és a Karacs tanítvány összecsapása a leginkább várt párosítás.

 

A Harcosok klubja sorozat kilencedik felvonásával indítja az évet a Magyar MuaythaOrszágos Sportági Szakszövetség. Az ütős fightcard mellett a január 25.-i gála érdekessége, hogy ezen a rendezvényen mutatkozik be a szövetség új szakága, az MMA Liga. Az est főmérkőzését K-1 szabályrendszerben rendezik majd Lévai László és Bárdi Péter összecsapásával.
 
hk9.jpg
 
A többszörös kempo és MMA magyar bajnok Lévai László már 4 évesen megismerkedett a küzdősportok világával, miután édesapja, Hanshi Lévai László (7.dan, a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportszervezet hazai megalapítója) levitte első edzésére. Voicsek Viktor vezetésével egészen 10 éves koráig pallérozódott. Napjainkban már maga segíti a hasonlóan tehetséges fiatalok fejlődését, mellette más klubokkal együttműködve fejleszti saját tudását. Felkészülése természetesen édesapja tanácsai mentén halad. A Bárdi Péter elleni mérkőzésről így nyilatkozott:

 „Úgy érzem, a meccsre maximális formában leszek, láttam és hallottam Bárdi Péter felől, nagyon tehetséges sportolónak tartom, nagyon remélem, hogy egy mutatós főmérkőzést tudunk hozni!”
 
A másik főszereplő, Bárdi Péter 2010-ben csöppent bele a küzdősport világába, 2011-ben pedig a Spartan Fight Club tagjaként Dudok Károly keze alatt edződött. Még ez év augusztusában a Karacs Attila fémjelzett Karacs Team edzéseihez csatlakozott és az év végén meg is vívta első mérkőzését, melyet győzelemmel zárt. Eredményei közt fellelhető WKF és Thai box nehézsúlyú magyar bajnoki címek is, de a Harcosok klubja sorozat négyes tornája végén is ő állhatott a dobó tetején. Jelenleg is a Karacs Team versenyzője, Karacs Attila mellett Sörös István segítségével készül a Lévai László ellen.

„Nagyon várom már a január 25.-i mérkőzést. Ez lesz az első olyan gála, amin én vívom a főmérkőzést, és a Harcosok Klubja rendezvényeknek mindig remek hangulat van. Az ellenfelemet még nem láttam élőben harcolni. Pár videót találtam róla a videomegosztókon. Erős, technikás versenyzőnek tartom jó testi adottságokkal. Biztos izgalmas és kemény meccs lesz.”
 
A Harcosok Klubja 9 gála január 25.-én a budapesti aTerem Harcművészeti Központban tekinthető majd meg.
 

Comments

comments

A hozzászólás letiltva.