Kiemelt hírek

GIF: Debütáltak a középkori harcosok

2015. április 13. | szerző SzlobMil | Beszámoló

Pénteken tartották meg – ígéretükhöz híven – az M-1 Challenge 56 nevű rendezvényt, amelynek része volt az M-1 Medieval is, ahol huszonegyedik századi emberek mutatták be azt, hogy a középkori lovagok páncéllal és karddal a kezükben hogyan harcoltak.

UnitedDependableHedgehog

Oroszország legnagyobb kevert harcművészetekkel foglalkozó (MMA) szervezete, az M-1 Global újra kimaxolta a hibrid sportág műfaját Moszkvában. A “hagyományos” MMA-s elemeket is felvonultató rendezvény legnagyobb attrakciója természetesen az M-1 Medieval volt, ahol a legnehezebb dolga nem is talán a harcosoknak, hanem a mérkőzésvezetőnek volt. Nézzék csak meg, milyen esetlenül figyeli az eseményeket a fenti mozgóképen! :)

Részletes elemzés és beszámoló még nem látott napvilágot az eseményről, de az bizonyosnak látszik, hogy csak egyetlen páncélos mérkőzést láthattak a nézők, ahol a váltósúlyú Evgeniy Bedenko (6-1-0) legyőzte Ivan Vasilievet (11-2-0).

fotó: M-1 Global

fotó: M-1 Global

Az M-1 Global pehelysúlyú bajnoka, Buchinger Iván nem védhette meg a címét eredeti ellenfelével, Tural Ragimov-val szemben, mert Tural (9-2) lebetegedett. Helyette Aliyar Sarkerov csapott vele össze, akit Iván a második menetben olyan vehemenciával vert meg, hogy a bíró beszüntette az egyoldalú, és meglehetősen furcsa végkimenetelű összecsapást.

“Mikor a földre kerültünk, tudtam, hogy meglesz a győzelem. Az biztos,  hogy nagyon sportszerűtlen volt az ellenfél, mivel lekopogta és én elengedtem, ezután azonban visszatámadott. Már történt velem ilyen, akkor megfogadtam, hogy többet nem lesz ilyen, most mégis, de most megfogadom, hogy tényleg többet nem lesz ilyen, az ellenfelet addig fogom ütni-verni vagy fojtani, amíg le nem tépnek róla.” – olvasható Buki nyilatkozata a totaldamage oldalán.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.