Kiemelt hírek

Fotók: így oktatta a K-1 királya a kempósokat

2016. szeptember 20. | szerző SzlobMil | Kempo

A négyszeres K-1 világbajnok, Ernesto Hoost bemutató edzést tartott a XII. kerületi Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián. A holland világsztár a TEK Budo és Küzdősport Gála kapcsán érkezett Magyarországra, és ha már nálunk vendégeskedett, az edzés sem maradhatott ki.

ernesto-fightermagazin

Az elmúlt négy évben Peter Aerts, Semmy Schilt, Végh Attila és Buchinger Iván is megfordult a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián. Valamennyi harcos komoly hírnévre tett szert a hazai és a nemzetközi küzdősport világában MMA és K-1 szabályrendszerekben.

20160916-ernesto-hoost4

A sort tovább folytatva ezúttal a “Mr. Tökéletes” Ernesto Hoost négyszeres K-1 világbajnok látogatott el a Csaba utcai edzőterembe. A holland sztársportoló a Magyar Kempo Szövetség versenyzőinek tartott bemutató edzést, majd közös fotózásra és autogramosztásra is nyitott volt.

20160916_ernesto_hoost3

A kempókák örültek a lehetőségnek, hogy egy újabb példaképpel találkozhattak személyesen, és tanulhattak néhány taktikai elemet.

Lacza Ádám Illés, az akadémia fekete öves sportigazgatója, egyben a honi szövetség elnöke elmondta, hogy remek lehetőségnek tartja, hogy a fiatal magyar tehetségek nagy tapasztalattal bíró profiktól tanulhatnak, akikre érdemes felnézniük, és akik motivációt adhatnak nekik harcművészeti pályafutásukhoz.

20160916_ernesto_hoost2

Lacza Ádám Illés és a hórihorgas Ernesto Hoost

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.