Kiemelt hírek

Fotó: brutális izomtömeget pakol magára McGregor

2016. január 27. | szerző SzlobMil | Edzésen

Bár az ír szupersztárnak most minden gramm plusz súlyra szüksége van, hiszen hamarosan egy súlycsoporttal feljebb fog mérkőzni. Ennek ellenére a napokban merész tettet hajtott végre: kopaszra nyírta a haját, de a friss fotója azt sejteti, hogy ennek nem lesz negatív hatása a mérlegelése, Conor ugyanis hatalmas izomtömeget pakolt magára.
 Untitled

A pehelysúlyú bajnok a szokásosnál egy súlycsoporttal feljebb küzd meg a könnyűsúly bajnoki övéért az UFC-nél. Conor jó kötésű, de az “izomszörny” jelző eddig semmi esetre sem illett rá. A fényviszonyok sokat dobnak a friss felvételen, de az biztos, hogy a bajnok egyre izmosabb.

Elmondása szerint salátáról átváltott steakre, így azt a plusz öt kilót, amit fel kell szednie, száz százalékban izomból fogja magáévá tenni. Március ötödikéig van ideje “tömegelni”, akkor csap össze Rafael dos Anjos-szal.

Az ír időközben becenevet is váltott. Eddig a Notorius (magyarul: Közismert, vagy Hírhedt) jelzőt használta, mostantól viszont a Silverback-ként emlegethetjük őt. Tervei szerint miután megszerezte a könnyűsúlyú (70kg) övet, Robbie Lawler következik (77 kg).

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.