Kiemelt hírek

Floyd 15 milliót ajánlott Conornak egy bokszmeccsért

2017. január 12. | szerző SzlobMil | Ökölvívás

Floyd Mayweather nemrég élő televíziós adásban szerepelt az amerikai ESPN-nél, ahol szóba került a régóta várt bokszmérkőzés közte, valamint Conor McGregor között. A boksz királya elárulta, hogy 15 millió dollárt ajánlottak McGregornak a meccsért. Conor a saját instagramján válaszolt, meglehetősen személyes bejegyzéssel.

LAS VEGAS, NV - MARCH 05: Conor McGregor of Ireland warms up backstage during the UFC 196 event inside MGM Grand Garden Arena on March 5, 2016 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images)

Ez a párosítás egyelőre csak álom, de vajon mikor lesz valóság? (Fotó: Jeff Bottari/Zuffa LLC)

A 49. győztes mérkőzésével visszavonult ifjabb Floyd Mayweather az ESPN First Take című szerdai műsorában elárulta, hogy csak és kizárólag Conor kedvéért térne vissza egy mérkőzés erejéig a boksz világába, senki más nem mozgatja meg a fantáziáját.

Ugyanez visszafelé is igaz: Conort is érdekli Floyd, de csak akkor áll ki ellene bokszkesztyűkben és a ringben, ha 100 millió dollár üti a markát.

A 39 éves amerikai üzletember szerint túl sokat kér az ír, elmondása szerint MMA-ban ennek a töredékét sem kereste meg – 15 milliót ajánlott neki, plusz osztozna az írrel a pay-per-view beévtelekben is. Mayweather azzal érvelt, hogy ha Conor eddig nem keresett meccsenként legalább 8 millió dollárt, akkor nem érdemli meg a 100 milliót ellene.

Mielőtt belemennénk, hogy ez az ajánlat fair-e, vagy sem, mutatjuk, hogyan reagált erre Conor az Instagramon:

Call me C.J Watson! www.macmojiapp.com

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által közzétett fénykép,

“Hívjatok C. J. Watsonnak!” – tette hozzá a pimasz képhez, amin ő és Floyd látható, félreértelmezhetetlen szituációban.

Tavaly rengeteg pletyka kapott szárnyra a superfightot illetően, érdemben viszont látszólag nem történt előrelépés az ügyben, az álommeccs így álom maradt. Decemberben jött az első igazán “kézzel fogható” hír, mely szerint McGregor hivatalos bokszengedélyt kapott Kaliforniában.

Úgy tűnik, már csak a pénzügyi dolgokat kell megoldani, de biztosak vagyunk benne, hogy megtalálják majd a közös hangot.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.