Kiemelt hírek

Félelmetes gőzerővel készül Gabi Garcia

2015. december 24. | szerző SzlobMil | MMA

Cris Cyborg-al (14-1 MMA, 2-1 kick-box) sparriongolt Gabi Garcia, aki napi három edzéssel készül MMA-s debütálására. Általában Cyborg mellett szoktak eltörpülni a női harcos társak, de most fordítva volt a helyzet. Gabi Garcia toronyként magasodott Cyborg felé. A brazil jiu jitsus mester december 31-én debütál a Rizin szilveszteri mega-giga-gáláján.

garcia-cyborg.0.0

Az MMA-s debütálására készülő fekete öves mester az elmúlt pár hónap alatt leadott jó pár kiló izmot, de még így is sokkal nagyobb a Kiborg becenevet viselő Cristiane Justinonál, aki vitán kívül az egyik legfélelmetesebb női MMA harcos, aki valaha élt. Tizennégy győzelméből tizenkettőt kiütéssel nyert meg – ez a mérleg még a férfiak körében is ritka.

“Az első ütés, amit az arcomba kaptam, nagyon félelmetes volt,” – mesélte Garcia a videóban, aki olyan sportágból tér át MMA-ra, ahol tilos megrúgni, vagy megütni az ellenfelet.

“Most már nem félek többé. Készen állok a bevetésre. Gyors vagyok, erős és naponta három edzésem van. Az elmém még a testemnél is erősebb.” – mondta a brazil magabiztosan.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.