Kiemelt hírek

Fejbe lőtték a BJJ mestert, aki rablót akart lefegyverezni

2015. június 24. | szerző SzlobMil | Brazil Jiu-jitsu

A Rio de Janeiro-ban zajló szinte mindennapos erőszak új áldozatot követelt június huszadikán, egy sötét szombati napon. Ezúttal egy brazil jiu jitsu oktató, az Ipanema Fight egyik instruktora, Bruno Inacio Nunes halt meg, amikor megpróbált megakadályozni egy fegyveres rablást a buszon. A 37 éves fekete öves mester háromgyermekes családapa volt.

sagat-2

R.I.P. Bruno Inacio Nunes

A bűntény időpontjában a busz nem volt tele utasokkal, amikor a pisztollyal felfegyverkezett támadó megjelent. Amikor elkezdte elvenni az emberektől a vagyontárgyaikat, Bruno úgy gondolta, hogy képesítése miatt képes lesz egy hátsó fojtással lefegyverezni a piti tolvajt,de sajnos tévedett.

“Meg is ragadta az alkalmat, de végül fejbe lőtték. A golyó a jobb szemöldöke felett találta el, a mester pedig szörnyethalt” – írta le a lesújtó hírt a bjjee.com-on a férfi 35 éves testvére, Leonardo Inacio Nunes.

bruno

A mester egyik partnere az Ipanema Fight-nál a TATAME-nek nyilatkozott, és beszélt a történtekről:

“Mindenki meghökkent a hír hallatán, az emberek folyamatosan küldik az SMS-eket. Nunes-nek rengeteg fiatal és öreg tanítványa volt, akik jóban-rosszban összetartanak. Bruno mindig új technikákat tanított nekik, és számos bajnokságra eljuttatta tanítványait. Szerdán, június 24-én megemlékezünk róla közösen, ezt külön a tanítványai kérték. Nagyon jó mester, példakép, és ember volt.“

 

Comments

comments

Egy komment

  1. Oldal hivatkozás: Leterített egy terroristát az év BJJ-s hőse fightermagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.