Kiemelt hírek

Ez volt a legbunkóbb húzás a küzdősportok történelmében?

2014. augusztus 22. | szerző SzlobMil | Viadal

A Bellator MMA májusban majdnem elvesztett egy szenzációs eseményt, ami Quinton “Rampage” Jackson és Muhammed “King Mo” Lawal párosításából jött létre. A Bellator 120 hivatalos mérlegelésén történt meg a botrány – Rampage (magyarul: tombolás, dühöngés) bár hű maradt a művésznevéhez, később mindenki azt kívánta volna, hogy bár ne lett volna…

Jackson tette nagy port kavart, ezért gyorsan el is törölték a mérkőzését. Nem sokkal később azonban Rampage személyesen bánta meg bűnét az atlétikai bizottság feje előtt, amiért mégis engedélyezték, hogy kiálljon King Mo ellen.

“Soha életemben nem láttam még ennyire helytelen magatartást a profi küzdősportok történelmében,” – mondta Jon Lewis, a Bizottság elnöke az MMAjunkie.com-nak.

Jackson végül tízezer dolláros bírságot kapott, ami levontak a meccsért kapott fizetéséből, de Jon szerint ez nagyon enyhe büntetés volt. Lewis a színfalak mögé húzódott a mérges harcossal, hogy beszéljen vele a lökésről, hiszen a Bizottság tiltja a fizikai kontaktust a sportolók közt a mérlegelésnél.

Rampage and Mo

Rampage pár nem éppen mesébe illő szóval rendezte le az egészet, és még azt is mondta, hogy felőle nyugodtan megbüntetheti. Lewis azonnal rávágta, hogy “Meg is kapod a büntetést”, de közben azt érezte, hogy mindjárt kapni fog egy sallert. Ez után született meg a döntés, mely szerint Jackson-t eltiltják a versenyzéstől.

Ezzel egyidejűleg Lewis nem szerette volna, ha a meccset eltörlik, mert sajnálta volna a Bellatort, hogy elveszíti a beharangozott, sok pénzt hozó összecsapást egy személyes incidens miatt.

Forrás: MMAjunkie.com

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.