Kiemelt hírek

Kis híján elszabadult a pokol az UFC 202 sajtótájékoztatóján

2016. augusztus 17. | szerző SzlobMil | MMA

Nate Diaz és Conor McGregor olyan botrányos műsort rendezett az UFC 202 hivatalos sajtótájékoztatóján, hogy a rendezvényt meg kellett szakítani. Ásványvizes üvegeket is dobáltak egymás irányába. Az alábbi videót 20.13-tól érdemes nézni.

Már csak hármat kell aludni az MMA történelmének legjobban várt visszavágójára, a Conor McGregor vs. Nate Diaz 2-re. A sajtótájékoztatón egy darabig minden rendben ment, nyugodtan válaszolgattak a harcosok az újságírók kérdéseire, aztán Nate Diaz egyszer csak eltűnt a székéből Conor egyik beszéde kellős közepén.

Diaz és csapattársai verbális, obszcén cunamit zúdítottak az írre, aki örömmel viszonozta a tüzet. Nem sok kellett hozzá, hogy a dolgok tettlegességig fajuljanak. Elkezdtek repülni a fél literes ásványvizek, nem tudni, ki dobta az elsőt, de az jól látszott, hogy McGregort nagyon felbőszítette mindez, felpattant a székéből és tiszta erőből eldobott egy flakont Nate és csapata irányába.

Mindez élő, egyenes adásban történt.

A biztonságiak megakadályozták, hogy tömegverekedés legyen az esetből, a verekedés Nate és Conor között augusztus 20-án lesz, élőben közvetíti a Sport TV vasárnap hajnali négy órától. Aki nem bírna fennmaradni ilyen sokáig, és bevállalja, hogy valaki, valahol lelövi a poént, az az ismétlést ugyanazon a napon, 21 órától visszanézheti a Sport 2-n.

A fiúk most aztán mindent megtettek azért, hogy ismét róluk zengjen a sajtó, pedig eddig nagy csendben voltak, nem volt említésre méltó balhéjuk. Ezt viszont most olyan profin csinálták, hogy felmerül a kérdés: vajon megrendezett színjátékot láttunk?

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.