Kiemelt hírek

Életéért küzd az UFC egykori harcosa

2015. május 15. | szerző SzlobMil | Egészség

Nehéz napok járnak a küzdősportok világában. A héten a profi bokszoló, Denis Boytsov életben maradásáért izgulhattunk, most pedig egy MMA harcos került nagy bajba. A világ vezető kevert harcművészeti promóciós szervezetének (UFC, azaz Ultimate Fighting Championship) egykori könnyűsúlyú harcosa – aki a középiskolában többször is állami bajnok birkózó volt –, Corey Hill (6-9) életveszélyes állapotban fekszik a kórházban, tüdőgyulladás komplikációi miatt.

Corey-Hill-UFC-86-weigh-750x340-1431654189

A csütörtöki hírek már egyenesen Corey haláláról szóltak: több helyen is kikiáltották a 36 éves birkózó halálát, még az UFC is elkezdett gyászolni a honlapján. Hill felesége, Lauren azonban cáfolta a hamis rémhíreket TMZ oldalán.

“A férjem jelenleg is küzd az életéért, mi pedig imádkozunk érte.”

Hill (6-9) karrierjének 2008-ban egyszer már majdnem vége lett, amikor Dale Hartt ellen a második menetben hátborzongató lábtörést szenvedett – majdnem ugyanolyat, mint amilyet Anderson Silva öt évvel később. Hill tizenhárom hónapot kihagyott a sérülés után, aztán pontozással megverte Jason Trzewieczynskit.

“Szörnyű érzés volt látni a lábamat kifacsarodni a nagyképernyőn. Talán még szörnyűbb volt látni azt, ahogy mindenki más karrierje szárnyalt, én pedig kényszerpihenőn voltam.” – mondta a harcos korábban az MMAFighting.com-nak.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.