Kiemelt hírek

Díjazták a hegyvidéki kempósokat

2014. december 29. | szerző SzlobMil | Elismerés

Lacza Ábel a legeredményesebb a fiúknál, a hölgyek mezőnyében Megyeri Szabina és Bartha Boglárka osztozik ezen a címen. Évzáró banketten ünnepelték 2014 legnagyobb sikereit.

mi

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia legjobbjait is díjazták a Válvölgye Étterem és Pizzériában tartott évzáró rendezvényen. Az esztendő legeredményesebb fiú kempósa Lacza Ábel lett, aki megvédte világkupa-címét semi-contact kategóriában a budapesti világbajnokságon. Ugyanitt nyerni tudott full-contactban is. A százhalombattai világkupán pedig elsőségnek örülhetett semi-, light contact, valamint submission versenyszámban. Európa-bajnok lett továbbá Sport JiuJutsu-ban is, és több magyar bajnoki fordulót is sikerrel vívott meg.

Bartha Boglárka az idei év versenyein nyújtott összteljesítményének köszönhetően érdemelte ki a 2014 legeredményesebb női harcosa címet. Megyeri Szabina lett a legeredményesebb női harcos jiu-jutsuban. A fiatal leányzó Lacza Ábelhez hasonlóan kontinensbajnokként tért haza a lengyelországi Sport JiuJutsu Eb-ről, ahol két kategóriában is győzedelmeskedett.

A legeredményesebb junior harcos címet Karácsonyi Krisztián érdemelte ki. A felnőtt harcosok legeredményesebbjének Megyeri Szabina testvére, Megyeri Benjámin bizonyult. A 2014-ben legtöbbet fejlődött felnőtt harcos címet Lakatos Richárd, a gyerekeknél Kockás Dávid kapta.

10805635_997288916951325_6904251886059253683_n

Lacza Ádám Illés, a Magyar Kempo Szövetség elnöke – aki egyben a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia sportigazgatója is – megköszönte valamennyi klub harcosának, edzőjének, vezetőjének munkáját, valamint a szülők segítségét. Kiemelte az áprilisi, Hegyvidéken rendezett világbajnokság sikerességét mind szervezés, mind versenyzés tekintetében (a magyar válogatott az összetett 2. és 3. helyet szerezte meg). Szintén hangsúlyozta fontosságát annak, hogy szeptember óta a Magyar Kempo Szövetség képviseli hazánkat az MMA Világszövetségben (a baku Eb-n Magyarország megszerezte az első érmét is).

Forrás: Pecsu Press

Comments

comments

Egy komment

  1. Oldal hivatkozás: Lacza Ábel, a jövő nagy reménysége? Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.