Kiemelt hírek

Dana White: az UFC közel tízmillió dollárt fizetett már ki Wanderlei Silvának

2014. szeptember 30. | szerző SzlobMil | MMA

Dana White, az UFC (Ultimate Fighting Championship) elnöke nem szeretné rossz szavakkal illetni az ellene és promóciója ellen nemrég háborút indító Wanderlei Silvát, de azért nem hagyja annyiban a dolgokat, természetesen megvédi magát, ha kell…

MMA: UFC TUF 17 Finale-Faber vs Jorgensen

Az UFC 178 mérlegelésének végén Dana White a következőket mondta egy interjúban:

“Tudják, hogy mennyit keresett nálunk Wanderlei? 9.7 millió dollárt. Silva azt mondta, hogy mindenki más meggazdagszik, csak a harcosok nem. Vajon akkor ki a gazdag a szemében? Egy 9.7 millió dolláros vagyon nem elég?” 

“Wanderlei Silva az elmúlt öt évben hat meccset vívott. Ha egy mérkőzés egy évben soknak számít ennyiért, akkor nincs mit mondanom.”

White azért mégiscsak odaszólt Silvának – elárulta, hogy a brazil legenda szerinte sérültnek tettette magát még az év elején, hogy elkerülje az összecsapást riválisával, Chael Sonnen-el.

 “Amikor felajánlottuk neki, hogy küzdhet, azt mondta, hogy megsérült. Kiküldtünk hozzá egy orvost kétszer is, aki azt mondta, hogy nem talált rajta semmiféle sérülést.”

Wanderlei még – annak ellenére, hogy “nem hivatalosan” befejezte pályafutását” – szerződésben áll az UFC-vel, és Dana kíváncsi rá, hogy hogyan alakul majd a közte és az NAC (Nevadai Atlétikai Bizottság) közti párbaj.

“Szerződés alatt áll, de ez nem számít, hiszen mint tudjuk, a Bizottság egy életre eltiltotta a versenyzéstől. Silva fellebbezik ugyan, de a csata egyszer majd véget ér. Mint tudják, én soha nem mondtam egyetlen rossz szót sem Wanderlei Silváról, és ez most sincs másképp, de ezt a szituációt akarva sem kezelhette volna rosszabbul.”

“A drogtesztek a sportolók biztonsága érdekében vannak. Nem csak, hogy elfutott egy drogteszt elől, de én állandóan hívogattam telefonon, de ő nem vette fel, az üzeneteimre sem reagált… ez az ember egy kis időre teljesen eltűnt a Föld színéről.” – tette hozzá White.

Forrás: MMAfighting

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.