Kiemelt hírek

Dagad a botrány a Shaolin-kolostorban

2015. augusztus 14. | szerző SzlobMil | Bűn

Liu Liming azt állítja: szeretője volt a közép-kínai Shaolin-kolostor buddhista főapátjának, a cölibátust fogadó Shi Yongxinnak. Nem ő az egyetlen, aki felszólalt, egy bizonyos Si Zsengji is jelezte korábban, hogy a központot 1999 óta vezető Yongxin az álarc és álruha mögött valójában egy “folyamatosan nők után kajtató, zabigyerekeket nemző, sikkasztó csaló”.

Investigation: The Denfeng city government has said it will look into the allegations made against Shi Yongxin Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3189479/Woman-posts-pictures-underwear-wore-bed-scandal-hit-celibate-head-monk-Zen-Buddhist-kung-fu-Shaolin-Temple.html#ixzz3iatNzvOZ  Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

Nyomozást indítottak Shi Yongxin (a fotón) ügyében

A nemrég felbukkant nő egy Yongxin spermáját tartalmazó óvszert küldött egy orvosnak, míg a másik informátor más leleplező bizonyítékokat is mellékelt a hatóságoknak, például az egyik gyerek születési anyakönyvi kivonatát, valamint fotókat róla és az anyáról. A kínai hatóságok nagy erőkkel nyomoznak, a médiának pedig Yongxin nem vette fel a telefont.

Under Shi Yongxin the Shaolin Temple - the birthplace of Chinese martial arts and Zen Buddhism - has rapidly expanded and now boasts at least 40 affiliated sites around the world Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3189479/Woman-posts-pictures-underwear-wore-bed-scandal-hit-celibate-head-monk-Zen-Buddhist-kung-fu-Shaolin-Temple.html#ixzz3iatsTTwa  Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

A Shaolin templomban furcsa dolgok zajlanak, pedig ez a kínai harcművészetek és a zen buddhizmus bölcsője

Mint tudjuk, a buddhizmus nem kifejezetten a földi örömök élvezetéről szól, a Shaolin Templom pedig a zen buddhizmus bölcsője. Itt elvileg harcművészetekben jártas, már-már emberfeletti képességekkel rendelkező (mint például ő) szerzetesek élnek. Elvileg ilyen Shi Yongxin is, aki a világ egyik leghíresebb szerzetese.

Ehhez képest Liu Liming azt állítja, hogy Shi több mint húsz alkalommal járt különböző szexhotelekben. 

Apa és fia??!

Apa és fia??!

Az ötven éves szerzetes az ezerötszáz éves templomot 1999 óta irányítja, részben neki köszönhető az is, hogy a kolostor dollármilliókat termel: nemrég állítólag 277.000 fontot költöttek csak arra, hogy toaletteket alakítsanak ki a turisták részére. Shi-t több alkalommal megvádolták már: 2011-ben az interneten az a hír terjedt el róla, hogy prostitúció miatt letartóztatták, de eddig minden ügyet tisztáztak valamilyen úton-módon.

Kiderült róla az is, hogy akkora birodalmat épített maga köré, hogy azt is megengedhette magának, hogy két villát is birtokoljon – egyet Amerikában, egyet pedig Németországban. Külföldön Shi ezért kiérdemelte a “CEO szerzetes” gúnynevet is.

Forrás: dailymail.co.uk

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.