Kiemelt hírek

Cro Cop (már megint) visszavonult

2015. november 10. | szerző SzlobMil | MMA

Edzés közben megsérült Mirko Cro Cop válla, aki ennek (és ennek a nyilatkozatának) köszönhetően bejelentette, hogy 9 műtét és rengeteg kemény viadal után végleg visszavonul az MMA-tól.

CROCOP-RETIREMENT

Cro Cop (23-9 kick-box, 31-11 MMA) Anthony Hamilton ellen indult vona “háborúba” az UFC Fight Night 79-ben, de erről a párosításról sajnos le kell mondaniuk a rajongóknak.

“Minden nap kezeltettem a vállamat, különböző gyógyszereket szedtem rá és injekciókat is kaptam, de a napi két edzés miatt csak egyre rosszabb lett az állapota.” – írta a sztár a Facebookján hétfőn este.

“Érzem, hogy harcművészeti karrierem véget ért. A testemen már kilenc műtétet hajtottak végre, és sajnos egyre fogékonyabb a sérülésekre. Nehéz lesz átállnom a normális kerékvágásba: nem lesz többé napi két edzésem, és nem kell a versenyek miatt folyamatosan úton lennem. Mindig is edzeni fogok, mert ez az életem, de nem olyan keményen, ahogy eddig. Egy kicsit még örülök is, hogy így alakult.” – nyilatkozta a világsztár, aki legutóbb hatalmas diadalt aratott korábbi legyőzője, Gabriel Gonzaga ellen.

“Nagyon gazdag és hosszú karrierem volt, úgy érzem, letetttem a névjegyemet a sportban. Nem vagyok boldog, de azt hiszem, a legjobb döntést hoztam meg.” – írta Cro Cop.

A horvát már többször bejelentette, hogy visszavonul, de mostani kijelentése véglegesnek tűnik.

Szokás szerint egy highlight videóval búcsúzunk egyik kedvenc küzdősportolónktól:

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.