Kiemelt hírek

Conor végigverné a WWE teljes névsorát – kétszer!

2016. augusztus 8. | szerző SzlobMil | Szórakozás

Múlt hét pénteken Conor McGregor és Nate Diaz egy konferenciabeszélgetésen vett részt, ami az UFC 202 népszerűsítő kampányának egy része volt. A beszélgetés nagy port kavart, de nem a két rivális szócsatája miatt. Az ír bajnoktól elhangzott ugyanis egy mondat, ami teljesen és totálisan kiakasztotta a pankrátorokat, illetve a WWE rajongóit.

conor

McGregor azt állította, hogy a WWE (World Wrestling Entertainment) versenyzőinek többsége gyáva nyúl, és az egyetlen tökös legény közülük Brock Lesnar, akit viszont azért nem tisztel, mert teletolta magát tiltott szerekkel, hogy versenyezni tudjon az UFC-ben.

Conor a twitterén később azt írta, hogy”simán leütné” a WWE gárdájának fejét, a mutatványt pedig “vasárnap megismételné”. Ennek láttán természetesen a pankrátorok felháborodtak, és együttes erővel valóságos lavinát zúdítottak a pehelysúlyú harcművészre, hozzászólások és új twitteres posztok formájában.

Többen kihívták Conort egy véres mérkőzésre, de volt olyan is, aki azt írta, hogy az ír akkora, mint az egyik lába, és ezért maradjon inkább csendben. Nos, ez utóbbira ezzel a videóval reagálnánk Conor helyében:

Nem értjük, hogyan került szóba a WWE Nate és Mcgregor nem épp baráti csevején, az is lehetséges, hogy a fenti szösszenetet az UFC és a WWE találta ki, hogy nagy médiavisszhangot keltsenek.

Nem ez lenne az első együttműködés, hiszen korábban ronda Rousey is megjelent “The Rock” oldalán a WWE egyik gáláján, és ugye Brock Lesnar is pankrátor volt, mielőtt aláírta a szerződést az UFC-vel.

Rousey és Dawjye "The Rock" Johnson

Rousey és Dawjye “The Rock” Johnson

Bármi is volt az indíttatás, a bőszítő szavak elérték a hatásukat: mindenki Conorról és a pankrátorokról beszél.

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.