Kiemelt hírek

Conor McGregor: önvédelem volt, féltettem az életem

2016. augusztus 19. | szerző SzlobMil | MMA

Dana White, az UFC elnöke szerint Conor McGregort, valamint Nate Diazt és csapattársait is keményen megbüntetik azért, amiért bontatlan ásványvizes palackokat és kávéscsészéket dobáltak egymás felé az UFC 202 sajtótájékoztatóján. Conor ellen pert is indíthatnak.

020_Conor_chucking_Can.0.0.0

“A Nevadai Atlétikai Bizottság az UFC hivatalos felügyelő szerve. Garantálom, hogy mindketten súlyos büntetést fognak kapni. A mérkőzésük után egy meghallgatáson is részt kell majd venniük.” – mondta Dana White a TMZ-nek adott friss interjújában.

Az elnök szerint lehetséges, hogy a két küzdősportoló (illetve Nate társai is) felfüggesztik egy időre, és még közmunkát is kell vállalniuk. A csetepatéban Conor – véletlenül – eltalálta egy kisgyerek karját az egyik tárggyal, ezért per is indulhat ellene.

Ezzel fel is oszlott az a tévhit, mely szerint az egész megrendezett volt. Dana szerint ezt rosszul gondolták sokan, hiszen “mindez nagyon sokba fog kerülni” mindkét félnek:

Conor saját elmondása szerint csak a “saját életét védte” a sajtótájékoztatón, amikor Nate az esemény kellős közepén felállt a helyéről, és csapattársaival együtt elkezdtek palackokat hajigálni felé. Mint az utólag kiderült, Conor csapattársai is ott voltak az ajtónál, és ők is dobálóztak.

“Amikor megláttam, hogy elkezdenek dolgokat dobálni felém, azt gondoltam magamban: igen? Na jó, bassza meg! Ha ti palackokkal dobálóztok, én energiaitalos dobozokkal fogom tenni ugyanezt. Féltettem az életem.”

Mindkét team-et kitiltották az UFC 202-ről, csak azok lehetnek ott a harcosok sarkaiban a mérkőzés napján, akiknek szerződésük van az UFC-vel.

016_Team_Diaz.0.0

Mindeközben lezajlottak az UFC 202 szabadedzései is, ahol természetesen ismét McGregoré volt a főszerep. Az ír TKO-király a bemutató végén mikrofont ragadott, és explicit módon elmondta véleményét a Diaz-testvérekről:

“Bassza meg a Diaz csapat. És ha a Diaz csapatnak szurkoltok, basszátok meg ti is!” – üzente a világnak az ír, majd hátrahajította a mikrofont.

A két botrányhős bunyóját a Sport TV élőben közvetíti vasárnap hajnalban, négy órától. Nem szabad kihagyni!

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.