Kiemelt hírek

Conor McGregor nagyobb sztár, mint Brock Lesnar?!?!

2014. október 3. | szerző SzlobMil | MMA

A 26 éves, 66 kilogrammos MMA (Mixed Martial Arts) harcos Conor McGregor (16-2) az UFC (Ultimate Fighting Championship) elnöke, Dana White szerint már nagyobb sztár, mint az UFC történelmének legnagyobb látogatottságát generáló óriás méretű pankrátor, Brock Lesnar.

conor-mclesnar.0_standard_709.0

McGregor legutóbbi szereplésével megdöntötte a pankrátor eddigi nézettségi rekordját az UFC 178. részében, amit 2014. szeptember 27-én rendeztek meg az MGM Grand Garden Arénában, Las Vegasban.

White azt is elárulta, hogy még Georges St. Pierre sem volt ennyire közkedvelt. Conor négy alkalommal győzött, mióta tavaly áprilisban az UFC-hez szegődött, háromszor kiütéssel. No de akkor mire ez a nagy felhajtás körülötte?

Egyesek szerint ő az az ember, aki Anderson Silva után egy újabb szintre képes emelni a sportot a spiritusz, a technika és a szórakoztatás műfajában is. Másokat egyenesen a fiatal Mike Tysonra és a fiatal Muhammad Ali-ra emlékezteti McGregor. Ha nem szeretnénk másokra hallgatni, akkor nézzük meg saját szemünkkel, hogyan is küzd, beszél, és viselkedik a felkapott sztár.

Conor ereiben is maga a küzdelem csorog: elmondása szerint ír felmenői a csatatéren baltával harcoltak a függetlenségükért… Nem feltétlenül küzdősportolónak tartja magát, hanem a mozdulatok mesterének, aki képes olyan hatást gyakorolni ellenfeleire, hogy azok csak reagálni tudnak rá, saját akaratukat képtelenek érvényesíteni ellene. Megszokhattuk tőle a pszichikai hadviselést; legutóbbi meccse előtt például megígérte, hogy az első menetben kiütéssel fog győzedelmeskedni (ami azért megszokott dolog a küzdősportolók körében), és így is lett.

Forrás: MMAmania.com

Comments

comments

Egy komment

  1. Oldal hivatkozás: Visszatérhet jövőre az UFC eddigi legnagyobb dobása, Brock Lesnar Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.