Kiemelt hírek

Brutális KO állította meg az 51 éves “Borotvát”

2015. szeptember 17. | szerző SzlobMil | Ökölvívás

Brutálisan elintézték az “öreg” korábbi nehézsúlyú bokszolót, Donovan “Borotva” Ruddock-ot (40-6, 30 K.O., 1 döntetlen), aki annak idején kétszer is oda mert állni Mike Tyson elé. A hóhér a 29 éves Dillon Carman (10-2) volt, aki véget vetett az 51 éves férfi két meccs óta tartó nyerő szériájának.

Donovannak vagy szüksége volt a pénzre, vagy be szerette volna bizonyítani magának, hogy 51 évesen is megvan benne minden, ami egy jó ökölvívó ismérve. Terve 2015-ben sikeresnek tűnt: két hat menetre kiírt mérkőzést is megnyert, az egyiket ráadásul TKO-val – de úgy, hogy a negyedik menetben még őt küldték a padlóra.

A meglehetősen rossz formában küzdő kanadai bokszoló nem kevesebb, mint tizennégy éves kihagyás után tért vissza a ringbe idén. A sors iróniája, hogy egy csúnya vereség kellett ahhoz, hogy “Borotva” rákerüljön a címlapokra.

Donovannak van mit átgondolnia...

Donovannak van mit átgondolnia…

A harmadik menetben érte el őt a végzet, amikor ellenfele, Carman jobb kézzel ököllel leütötte. Ebből még fel tudott állni, és állta is a sarat, amíg bírta. Sajnos a menetet nem úszta meg: nem kellett sok ahhoz, hogy ismét a földre kerüljön, de az utolsó pofonból egyszerűen nem létezik ember, aki felkelt volna. A bíró ötig számolt el (bár már erre sem volt szükség) majd beszüntette a mérkőzést.

A fenti videón a kiütés 11:05-nél kezdődik.

Mindent egybevetve szörnyű volt nézni a korábbi csillogó harcos hanyatlását, és külföldi szaklapok szerint (sem) nem lenne szabad őt ekkora kihívások elé állítani.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.