Kiemelt hírek

BREAKING: az UFC 206-ban tér vissza Sensei Georges St-Pierre!

2016. augusztus 25. | szerző SzlobMil | MMA

Minden idők egyik legjobb váltósúlyú harcosa 2013-ban jelentette be, hogy visszavonul, de csak egy kis időre. Ebből csaknem három teljes évnyi inaktivitás lett, mi pedig ez idő alatt folyamatosan abban reménykedtünk, hogy Georges St-Pierre visszatér. A várakozásnak most lett vége: kiderült, hogy az UFC történelmének egyik legnagyobb bajnoka december 10-én, az UFC 206-ban lép fel újra.

aax

A legendás kyokushin karatés (3. DAN) júniusban jelentette be a jó hírt, mely szerint még az idén biztosan visszatér a ketrecbe. A 35 éves harcművész saját szavai következnek:

“Készen állok. Imádom ezt a sportot, és úgy érzem, hogy még mindig ebben vagyok a legjobb. Az idő viszont ketyeg, én sem leszek már fiatalabb. A karrierem csúcsán vagyok, és ha van egy lehetőség, egy cél, még egy futam, akkor arra gyorsan le kell csapnom, erre most jött el az idő.”

GSP-Karate-Roots

St-Pierre túl van egy sikeres edzőtáboron, emiatt döntött úgy, hogy ideje visszatérni:

“Egész végig edzettem, mióta visszavonultam, de más dolog jó formában lenni, és más dolog küzdőformában lenni. Megcsináltam egy edzőtábort. Nem harcoltam, csak próbáltam edzéssel kihozni magamból a maximumot. Sokat sparringoltam, eredményese. Most már biztosra tudom, hogy visszatérhetek és harcolhatok, már csak az UFC-nek és a menedzsmentemnek kell dűlőre jutnia.” – mondta júniusban a kanadai az MMAFighting.com-nak.

Nem tudni, hogy ki lesz St-Pierre ellenfele karácsony előtt, sokan Nick Diazra tippelnek.

“Sok vesztenivalóm van, mert bajnokként hagytam itt a sportot, ez pedig minden sportoló álma. Ezért valami nagy dolog miatt kell visszatérnem, hogy azután is meglegyen a motiváció.”

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.