Kiemelt hírek

Brazil Sport Beach a Palatinuson

2012. július 6. | szerző akadmin | Capoeira

A már hagyományteremtő 3 napos (július 6-8) fergeteges brazil sport és kulturális fesztiválját ismét a Margit – sziget közismert strandján, a Palatinuson rendezik meg.

 
A Brazil Kulturális Központ, a Brazil Kultúra Magyarországra érkezésének 11. évfordulójának alkalmából, folytatja a fergeteges nyári rendezvénysorozatát, a Brazil Sport Beach-t, a brazil életérzés megismertetésének jegyében. A látványos jelmezek és szamba dobosok máshol nem látható színes kavalkádja mellett brazil ételek és koktélok segítenek hozzá minket ahhoz, hogy három napra Brazíliában érezhessük magunkat. A rendezvény előreláthatólag 9-11 ezer ember számára okoz majd felejthetetlen élményt! 

A július 6-8. között megrndezendő eseményen Palatinuson nyitástól zárásig élvezhetjük, a brazil kultúra sajátosságait. Jógaoktatás, szamba, lambada fellépés illetve tanítás, salsa, zumba oktatás, brazil foci bemutató és többek között a családokra is gondoltak, mivel egész napos játék lehetőséggel kedveskednek a gyereknek a játszóházban.
  
Extrákkal készülnek a szervezők
Az eseményeb bemutatkozik az MMA Szövetség is, amelynek célja a sportág hazai népszerűsítése és az utánpótlás-nevelés támogatása. A szövetség folyamatosan kutatja a tehetséges fiatalokat, figyelemmel kísérik a gyermekek és az ifjúsági korosztály fejlődését, segítik a sport által nyújtott személyiségi fejlődést és a harcművészeteken keresztül hátrányos helyzetű fiatalok számára kínálnak kitörési lehetőséget.  A Palatinuson felállított ketrecben a fiatalok és a strandolók közül bárki kipróbálhatja ezt a sportágat!
 
 
Sportprogramok:
Capoeira oktatás, bemutatók, hidro Capoeira
Brazil Jiu-Jitsu bemutatók és oktatás
Zumba és Hidro Zumba oktatás kezdőknek és haladóknak
Brazil Hidro Akrobatika oktatás
Brazil Football oktatás kicsiknek és nagyoknak
Hidro Aerobik órák

Minden nap 18:00-órától 19:00-óráig brazil élőzene és Karneváli felvonulás, dobosokkal és táncosokkal (Bloco de Budapeste). A rendezvény zárása után a pénteki és szombati napon 21:00-tól másnap reggel 3:00-ig egy 350 négyzetméteres rendezvénysátorban neves hazai előadókkal és brazil vendégművészekkel tartják tovább a sport beach programját.

A rendezvénnyel párhuzamosan egy 170 fős nemzetközi Capoeira workshop programja is elkezdődik 14 külföldi oktatóval és számos külföldi és magyar diák részvételével. A batizado után, vasárnap a capoeira övek átadására is sor kerül majd. 
 


 
Extrákkal is készültek a szervezők, mert különleges Esti Summer Brazil party sorozattal várják azokat a kedves érdeklődőket, akik még este is szeretnének kikapcsolódni. Forró hangulatú táncbemutatókat, koncerteket követően óriási buli kerekedik ahol remek és tehetséges DJ – k fokozzák a hangulatot! 
 
A vidámság és nyár-érzés mellett a jótékonyság sem marad el a szervezők részéről, hiszen a tombolán összegyűjtött összeget, a Brazíliában élő capoeira nagymester beteg kislányának a műtétére ajánlja fel a Brazil Kulturális Központ.  

Időpont: július 8-10. 
Helyszín: Budapest, Margit-sziget, Palatinus strand

További info:
Brazil Kulturális Központ
Budapest 1074 Huszár utca 4.
Email: 
rendezveny@brazilkultura.com
Tel.: +36 1 788 0296, +36 70 418 9595      
 
www.brazilkultura.com

Comments

comments

A hozzászólás letiltva.