Kiemelt hírek

Brazil Sport Beach a Palatinus Strandon

2013. július 3. | szerző akadmin | Capoeira

A Brazil Kulturális Központ jóvoltából három napra a varázslatos Brazíliában érezhetjük magunkat.

 

A Brazil Kulturális Központ, a Brazil Kultúra Magyarországra érkezésének 12. évfordulója alkalmából folytatja fergeteges nyári rendezvénysorozatát. A már hagyományos 3 napos brazil sport és kulturális fesztivál ismét a Margitsziget közkedvelt strandján, a Palatinus Strandon kerül megrendezésre. A látványos jelmezek és szamba dobosok máshol nem látható színes kavalkádja mellett brazil ételek és koktélok segítenek hozzá ahhoz, hogy három napra a varázslatos Brazíliában érezhessük magunkat.

A Palatinuson nyitástól zárásig élvezhetjük a brazil hangulatot. A strand hűsítő medencéi mellett, brazil ételek és italok, latin ritmusok, sportbemutatók, izgalmas programok kényeztetik a látogatókat három egész nap. Szamba, lambada fellépés, illetve tanítás, salsa, zumba oktatás, brazil football bemutató várja a mozgás és a ritmusok szerelmeseit. A szervezők természetesen a családokra is gondoltak, hiszen egész napos játék lehetőséggel kedveskednek a gyereknek. A Green Fortune jóvoltából pedig megismerkedhetünk a növényültetés fortélyaival és egész nyárra tanácsokat kaphatunk kertünk vagy balkonunk zöldesítéséhez. A rendezvény elmaradhatatlan része az egész napos Capoeira WorkShop is, hiszen ez a fő színhelye a híres Capoeira találkozónak, a Batizado-nak és a végén, vasárnap a Capoeira övek átadásának!
A rendezvényen megmutatja magát a Salsa de Morena Tánc-Stúdió (www.salsademorena.hu) kubai salsa, merengue, cha cha cha, mambó, kubai konga, brazil samba,bachata, cumbia és meneito eredeti tánclépésekből összeállított folyamatos tornaórákkal és bemutatókkal kedveskednek latin-amerikai zenére.

Mint eddig mindig, a jótékonyság most is fontos része a három napos rendezvénynek: a tombolából befolyó összeget, a Brazíliában élő Capoeira nagymester beteg kislányának műtétjére ajánlja fel a Brazil Kulturális Központ.

Július 12-13-14-én tehát egy igazi könnyed, jó hangulatú nyári kikapcsolódás vár mindenkit a Palatinuson, amelyet mini nyaralásként, felüdülésként élvezhetünk 3 napon keresztül! Gyertek és üdüljetek a Palatinuson – a Sport Beach rendezvényen a Brazil Kulturális Központ jóvoltából -, töltődjetek fel az izgalmas programoktól strandolás közben!
Idén vérpezsdítő extrákkal is készültek a szervezők: különleges ESTI SUMMER BRAZIL party sorozattal várják azokat a kedves érdeklődőket, akik még este is szeretnék átadni magukat a brazil életérzésnek. A forró hangulatú táncbemutatókat, koncerteket követően óriási buli kerekedik majd a VI. kerületi Iskola Klubban, ahol remek és tehetséges DJ – k fokozzák a hangulatot egészen hajnalig!
Esti Summer Brazil party programok (Iskola Klub 2013. július 11-14. – belépés díjtalan):
–          2013.július 11-én: Chill out Night, Turnaround blues zenekar/http://www.kulturprojekt.hu/turnaround/, Dj Di-Mola (brazil funk,slágerek)
–          2013. július 12-én: Carribean Night (dancehall,ragga,regage,hip hop), Dj Dolhio from Madagascar, Dally Higglerz Dancehall Crew Fellépése
–          2013. július 13-án: Brazilian Carnival Night: Brazil Kulturális Központ táncbemutatók, Energia Positiva Samba Csapat, Capoeira Brasil, Bloco de Budapest (http://www.drumdrum.hu/www.drumdrum.hu/Bloco_de_Budapeste.html), Samba Queens!, Dj Dolhio from Madagascar e Dj Di-Mola from Rio de Janeiro
–          2013. július 14-én: Társastánc est: Dj Di-Mola játszik, Forró (brazil társastánc), Salsa, Zouk, Kizomba


Az Esti Summer Brazil party programok helyszíne:
Az Iskola egy új, komplex szolgáltatásokat nyújtó helyszín, Budapest Belvárosában. A friss, első osztályú alapanyagokkal dolgozó étterem mellett, a minőségi szórakozást előnyben részesítők is megtalálhatják a számukra kedves programokat. A bulikat Budapest legjobb zenekarai és dj-i pörgetik fel, akik pedig komolyabb kikapcsolódásra vágynak, kiállítások, előadások, filmklubok közül válogathatnak.

Comments

comments

A hozzászólás letiltva.