Kiemelt hírek

Botos-késes szemináriumot tartottak Békéscsabán – lesz folytatás!

2016. április 27. | szerző SzlobMil | Hibrid stílusok

Múlt vasárnap rövid botos és kés témájú képzést tartott a Magyar Tartalékosok Szövetsége békéscsabai szervezete és a Nippon Seibukan Akadémia magyarországi egyesülete Békéscsabán, a Fegyveres Erők Klubjában.

DSC03980

Shihan Gregor László (VI. DAN) a szeminárium első részében a rövid bot használat és a bottámadások puszta kezes védését gyakoroltatta, a második rész pedig a kés-kés elleni, illetve a késes támadások puszta kezes elhárításáé volt.

Nemzetközi lett a résztvevő csapat, hiszen eljöttek a temesvári Daisho Klub vezetői és tagjai, Alic Bogdan mester, a Nippon Seibukan Akadémia romániai helyettes vezetője, Adi Butanariu mester Seibukan tag és Kató Vilmos karatéka is.

DSC03991

Nagy Zoltán nyugállományú ezredes, a MATASZ Békés megyei csoportjának elnöke köszöntötte a résztvevőket, jelezve, hogy a közeli jövőben folytatni kívánják ezt a képzési formát. Elkísérte őt Mohácsi Pál tartalékos őrnagy, megyei titkár is.

DSC03935

A részvevő irányzatok a kick-boksz, shotokan karate, aikido, ju-jitsu, goshinkai karate, WTF taekwon-do , wing-tzun kungfu voltak. A jó hangulatú három órának biztosan lesz folytatása, remélhetőleg nagyobb létszámmal.

DSC03913

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.