Kiemelt hírek

Badr Hari nem tűnt el, de nem is alakult át…

2015. augusztus 24. | szerző SzlobMil | K1

Egy újabb kiütéssel gazdagította magát és mérlegét minden idők egyik legjobb kick-boxere, Badr Hari (105 győzelem, és mindössze 12 vereség). Nem is akárki ellen: ellenfele az az Ismael Londt (36-6) volt, aki 2009-ben megverte a GLORY jelenlegi nehézsúlyú világbajnokát, Rico Verhoevent (46-10) is…

Ha valaki inkább gyorsan el szeretné olvasni, hogy mi történt a fenti, tizenegy és fél perces videóban, annak mint mindig, most is leírjuk pár sorban, a saját szavainkkal. Hari az Akhmat Fight Show elnevezésű szervezet keretein belül küzdött meg Londt-al, természetesen a fő mérkőzésen. A meccs még el sem kezdődött, de már érdekesen zajlott: Hari ugyanis egy SWAT csapattal a háta mögött vonult be, ennek köszönhetően Ismael azonnal megkapta a pszichológiai terror egy részét.

A nézők a két férfitől pontosan azt kapták, amit szerettek volna. Az összecsapás során már az első másodpercekben (a kijelzőn még csak ki sem jelezték, hogy elkezdődött a menet) megfestették a hangulatot, amikor Ismaelt Hari a földre küldte egy jobbossal. A földre taszított fél fél lábon bár, de kibírta valahogy a menetet. 

A másodikban Hari-n volt a sor: Londt visszaadta neki, amit kapott tőle a nyitó menetben, és megismertette vele, milyen érzés a földön lenni. Ismel-lel ellentétben Hari nem pattant fel gyorsan a földről, inkább ki kellett használnia az időt, amit ilyenkor adni szoktak a sebzett félnek. A második menetben sem ért véget a harc, az állás akkor nagyjából egál körül volt, nem lehetett tudni, mi lesz a következőben: Hari csurom véresen, Ismael pedig feldagadt arccal fejezte be a második menetet.

Hari-vs.-Londt-turns-into-slug-fest-with-several-knockdowns

A harmadik menetben Hari ismét földre küldte az őt emberesen megszorongató ellenfelét, a bíró pedig még csak el sem számolt tízig, már le is fújta a meccset harmadik leütésre hivatkozva. 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.