Kiemelt hírek

Az MMA veteránja agyonverte a “paraszt” internetes trollt

2015. február 26. | szerző SzlobMil | Ezzel mit kezdjünk?

Az Ultimate Fighting Championship (UFC) korábbi váltósúlyú brazil jiu jitsus harcosa, Josh Neer a napokban posztolt egy videót magáról, ahogy “a sz*** is kiveri” az egyik őt idegesítő és rossz szavakkal illető Facebook-os követőjét. A pontos szidalmazást a harcos nem magyarázta meg. Etikátlan, minden szempontból helytelen tette hatalmas botrányt kavart, még az MMA-val nem kiemelten foglalkozó Gawker is felkapta a hírt.

 

Bloody Elbow-nak Neer elmondta, hogy:

 “A srác egy paraszt, aki folyton baromságokat állít rólam és a többi MMA harcosról már lassan egy hónapja” Nem szoktam ezekre reagálni, de szombaton rám írt a Facebookon. Ez volt a tizedik alkalom, hogy közvetlenül beszólt nekem, és most szakadt el nálam a cérna. Azt írtam neki, hogy hétfőn 5:30-ra jöjjön le a terembe, ahol edzem, és megverekszünk.”

Neer nem sajnálta szájharcos, de bátor kihívóját: kegyetlen könyökösöket és ütéseket szórt rá, a sorozatot pedig egy stílusos soccer kick-el fejezte be, ami az UFC-ben úgy mellékesen egy tiltott technikának számít.

7ee348755cd6691a800ec6c35bc356e5_original

Patrick Martin

Időközben kiderült, hogy az ismeretlen férfit Patrick Martin-nak hívják, a helyszín pedig a RoundKick Gym volt, Iowában. Az ebben az államban működő hivatalos Atlétikai Bizottság nyomozást indított – azt kívánják kideríteni, hogy Neer áthágott-e valamilyen szabályt. A RoundKick vezető edzője, Pete Peterson beszélt az MMA Junkie munkatársaival, aki elárulta azt a nem elhanyagolható részletet, hogy Patrick és Neer valójában edzettek már a Gym-ben, és kiemelte, hogy az edzőterem sokkal jobb helyszínt biztosított, mint az utca:

“Jobb, hogy a teremben, biztonságos környezetben csaptak össze a srácok, és nem valahol az utcán.Huszonöt éve vagyok a harcművészetek és a küzdősportok világában, de még soha nem tapasztaltam meg azt, hogy valaki kihívja, vagy egyáltalán rossz szavakkal illeti az egyik instruktort. Patrick harmincegy kilóval nehezebb, mint Neer, ezért hagytam nekik, hogy összecsapjanak.” 

Míg a rövid videóban azt látjuk, hogy Josh ellenállás nélkül ütlegeli áldozatát, a fő instruktor szerint ez nem a teljes igazság:

“Martin eltalálta pár ütéssel Neert, elfutott, aztán  került sor földharcra. A könyökösök súlyosnak látszanak, de azért nem annyira. Többé-kevésbé inkább az alkar talált, és nem a könyök.”

tumblr_m26sb1iWq11r81fefo1_500

Akárhogy is nézzük, eddig a világsztárok 2-0-ra vezetnek az internetes trollharcosok ellen.

Forrás: mmamania.com

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.