Kiemelt hírek

Anderson Silva kokszolt, Nick Diaz füvezett az UFC 183 előtt

2015. február 5. | szerző SzlobMil | Bűn

Az UFC (Ultimate Fighting Championship) kétfajta teljesítményfokozó szert is talált a sérülése után visszatérő Anderson Silva szervezetében, miután a legendás harcos pontozással megverte Nick Diazt, aki viszont marihuanás cigarettát szívhatott el az összecsapást megelőzően. Diaz esetében ez már a harmadik alkalom volt, Anderson Silva viszont még soha nem keveredett hasonló botrányba, ő ártatlannak vallotta magát – tudtuk meg a döbbenetes híreket az MMAfighting.com oldaláról.

AA

A legelőkelőbb MMA-s promóció (UFC) mindkét szóban forgó harcost felfüggesztette, meghallgatásuk – a Nevadai Atlétikai Bizottság által – február 17-én lesz. Az UFC azt mondta, hogy az eredmények megerősítéséhez további tesztek szükségesek, de a helyzet jelenleg a következő:

A 39 éves Silva sokak szemében a legjobb kevert harcművész a világon, mégis úgy tűnik, hogy tiltott szerekhez nyúlt. Szervezetéből kétfajta szteroid (Androstane és Drostanolone) jelenlétét mutatták ki egy versenyen kívüli, véletlenszerű drogteszt során, január kilencedikén.

Nick Diaz-al – aki marihuanát szívohatott a mérkőzés előtt nem sokkal – január 31-én csaptak össze, a mérkőzés végigment, egyhangú pontozással nyert sokak példaképe, Anderson Silva (34-6), aki a győzelem kihirdetése után a földre borult, és zokogott örömében. Tizenhárom hónapja törte el bal lábát Chris Weidman ellen, de most minden menetet megnyert kihívója ellenében. A viadal után Silva azt mondta, hogy fontolóra veszi, abbahagyja-e karrierjét. Most lehetséges, hogy a sztár minimum kilenc hónapos felfüggesztést kap, ami inkább a “nyugdíjazás” oldalára billentheti a mérleg nyelvét.

Az orvosának (Dr. Marcio Tannure) Silva azt mondta, hogy sokkolta őt a hír, és ártatlannak vallja magát. 

Comments

comments

2 komment

  1. Oldal hivatkozás: Hector Lombard a drogtesztek új ‘áldozata’ Budomagazin.hu

  2. Oldal hivatkozás: Nick Diaz “kutyaketrecnek” nevezte az Oktagont. És Ön mit gondol? Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.