Kiemelt hírek

Amir Khan átvált MMA-ra, Conorra gyúr

2016. július 26. | szerző SzlobMil | Hibrid stílusok

Az athéni olimpián ezüstérmet szerző bokszolót, Amir Khan-t is megfertőzte a kevert harcművészet (MMA). A WBA és az IBF egykori világbajnoka szeretne megmérkőzni Conor McGregorral – de nem ám olyan nyuszi módon, ahogy Floyd Mayweather tette volna. Amir az UFC-ben és MMA szabályrendszerben gondolkodik, sőt azon is túl van: már el is kezdte a felkészülést.

In the cage! With the UFC world championship belt.

A photo posted by Amir Khan (@amirkingkhan) on

“Már itt vagyok a ketrecben, az UFC világbajnoki övével, és már el is kezdtem az edzéseket” – tette közzé Khan az Instagramján.

A brit bokszoló már évek óta rajong az MMA-ért, és legutóbb Alvarez brutálisan kiütötte a ringből, ezért hihető, hogy elege lett a bokszból, és már szeretne kipróbálni valami újat.

Amir erősen kritizálta Mayweathert, amiért a bajnok bokszmérkőzésre hívta fel Conor McGregort, és egyenesen kizárta az MMA lehetőségét.

“Én simán bemennék a ketrecbe, és megküzdenék Conorral MMA szabályrendszerben. Ez a különbség köztem és Mayweather között.” – mondta Khan a Flo Combatnak.

fightermagazin-amirconor

A 29 éves sztár szerint 12 hónapra lesz szüksége arra, hogy fel tudjon készülni. Szerinte az ökölvívás a legjobb ellenszer az MMA-sok ellen, ezt a “tényt” pedig azzal támasztotta alá, hogy felidézte, Conor milyen effektíven terítette a földre Jose Aldót egy jól irányzott, és jó időben elindított kontrával.

Khan szerint soha nem jön össze a Conor vs. Floyd találkozó, amit csak azért találtak ki, hogy az amerikai úszhasson még picit a rivaldafényben, miután visszavonult a boksztól.

Untitled

McGregor éppen a Nate Diaz elleni visszavágóra készül, gyakran profi bokszolók bevonásával. A két rivális augusztus 20-án csap össze második alkalommal az UFC 202-ben.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.