Kiemelt hírek

Alistair Overeem hozta a kötelezőt: kiütötte Struve-ot

2014. december 18. | szerző SzlobMil | MMA

Visszatért az igazi Alistair Overeem – betartotta ígéretének ötven százalékát, és letaglózta Stefan Struve-ot az UFC on FOX 13. részében. A mutatványhoz harminc másodperc nem volt elég, de legalább megtörtént az, amire a holland szupersztárnak már nagy szüksége volt. Megmentette lefelé ívelő karrierjét.

Alistair Overeem Pounds Stefan Struve UFC on Fox 13

Overeem (38-14 MMA) 3-3-ra javította UFC-s mérlegét, ami még mindig nem csillog elég fényesen… A kiütést érő mozdulatsor “földbe döngölésnek” nevezhető, amit angolul ground’n’pound-nak hívnak. A legtöbb rajongó és hírügynökség nem s a TKO-t, hanem ezt a kifejezést használta Struve vesztének okozójaként.

A “kivégzés” hivatalosan 4:13-nál következett be, a bíró, John McCarthy ekkor, az első menetben állította le a mérkőzést – és Overeemet is, hogy ne tudjon több kárt okozni holland honfitársában. Struve egyébként most harcolt először azóta, hogy karrierje szünetelt egy ismeretlen eredetű szívbetegség miatt.

MMA: UFC Fight Night-Overeem vs Struve

Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

A korábbi K-1 világbajnok Overeem clinch-be fogta riválisát, majd földre vitte, ahol kőkemény ütéseket mért rá. Overeem-től 2011 óta nem láthattunk kiütéses győzelmet.

Forrás: MMAJunkie

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.