Kiemelt hírek

Aikido nyílt nap a keiten jegyében

2014. február 10. | szerző SzlobMil | Aikido

Az Aikido Arts dojo szervezésében tartott nyílt napon mind támadásokban, mind technikákban rengeteg lehetőséget tekinthettek át a résztvevők.

Az edzéseket különböző oktatók tartották, Virág Imre a Shosinkan Dojo vezetője, Balázs Gábor, az Aikido Újbuda Kör oktatója, Vári Tamás, a Seijunkan Egyesület vezetője és Juhász Gergely, a szervező dojo vezetője.
Mindegyikük nagy tapasztalattal rendelkező oktató és ez alkalommal is nagyon színesen mutatták be, milyen változatos is az aikido.

Az edzések tematikusak voltak, mindegyik az úgynevezett Kaiten lépés köré szerveződött, de mind támadásokban, mind technikákban rengeteg lehetőséget tekinthettek át a résztvevők.

A vendéglátók egy kis ebéddel is készültek, így egy rögtönzött piknik is kerekedett a dojoban, s a délutáni edzés levegőjét még a frissen vágott uborka illata lengte be.

Annak ellenére, hogy maximálisan telített volt a tatami, sikerült sérülés nélkül zárni a napot! A sikeres rendezvénye felbuzdulva a szervezők már tervezik a következő nyílt napot:
“A régi barátságok felfrissültek, új ismeretségek köttettek és reméljük ez az alkalom felkeltette az érdeklődők figyelmét, mert tervezzük a folytatást! “

 

 

 

Comments

comments

A hozzászólás letiltva.