Kiemelt hírek

A nap híre: megegyezett az anyagiakról Mayweather és McGregor

2017. február 14. | szerző SzlobMil | Ökölvívás

Azt már régóta tudjuk, hogy az MMA-világ leghíresebb alakja, Conor McGregor tervbe vette, hogy összecsap Floyd Mayweatherrel, a valaha élt egyik legkiválóbb bokszolóval. Az álommeccs több minden miatt nem jöhetett létre eddig, de állítólag az egyik legnagyobb akadályt (a pénzkérdést) már le is küzdötték a felek: megegyeztek az anyagiakról.

nate-diazs-view-on-mayweather-vs-mcgregor-makes-a-lot-of-sense-1 

A mirror.co.uk friss cikkében azt írják, Conor McGregor és Floyd Mayweather állítólag megállapodott egymással a több millió dolláros üzleten, ami lehetővé teszi a várva-várt megafightot. Arról nem esik szó, hogy valóban az ökölvívásban használt szabályrendszerben mérkőzik meg az ír és az amerikai, de egyes források szerint ebben a kérdésben is megegyeztek már.

Azt, hogy a két klasszis bokszol egymással, látszólag megerősítette az a hír is korábban, hogy McGregor elintézte, hogy bokszolhasson Kalifornia államban. Bár Mayweather már visszavonult, korábban azt mondta, hogy Conor az egyetlen, akinek a kedvéért visszatér egy mérkőzés erejéig; a “szimpátia” pedig kölcsönös, hiszen az ír tudja, az unokái is milliárdosok lesznek abból a pénzből, amit a meccsért kap majd.

Az UFC-nek még rá kell bólintania a még nem hivatalosan bejelentett megállapodásra, a lap szerint akár két héten belül bejelenthetik.

Ha összejön, ez a párosítás minden bizonnyal felülmúlja majd az eddigi történelmünk során a legtöbb bevételt és legnagyobb nézettséget hozó Pacquiao-Mayweather találkozót. Ez lenne McGregor életének legelső profi ökölvívó mérkőzése is egyben. Conor elsősorban a boksztudására támaszkodik a ringben, de Mayweather olyan tapasztalt bunyós, hogy nem tudjuk elképzelni, hogyan és mivel lehetne meglepni őt – bár Conor párszor már okozott világraszóló meglepetést…

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.