Kiemelt hírek

A kapuvári Castrum a Dream Cup World-ön is remekelt

2016. október 24. | szerző SzlobMil | Karate

Tizennégy ország 60 egyesületének kyokushin karatés harcosai képviselték magukat október 22-én Budaörsön, a Dream Cup World Open Karate Championship for youth and masters elnevezésű Knock Down karate világkupán. A Castrum SC Kapuvár négy versenyzővel képviselte magát, és ipponokkal, wazarikkal érték el a dobogó első, illetve második fokát.

castrum-fightermagazin

Németh Márk itt éppen ukrán ellenfelét rúgja fejbe

Bán Lili a junior női – 55kg-ban szerzett ezüstérmet, míg társa Németh Márk, a junior férfi -75 kg-ban állhatott fel a dobogóra ezüstérmével.

Végerbauer Roberta a junior női +60 kg bajnokaként mosolyoghatott, és élvezhette a magaslati levegőt a dobogó legfelső lépcsőfokán, a verseny díjátadóján.

Pantelics Bence az U18-as Bajnoki kupával, és a külön díjjal a japán Taiko dob előtt

Pantelics Bence az U18-as bajnoki kupával, és a külön díjjal a japán Taiko dob előtt

Pantelics Bence a junior férfi -70 kg-os kategóriában aratta gyors lábával, erős ütéseivel az ipponokat és a wazarikat. Teljesítményével nem csak az aranyérmet érdemelte ki, de elnyerte a Világkupa Legharciasabb versenyzőjének járó egyik különdíját is, tehetségét ráadásul még egy 4.400 eurós svájci Tanulmányi Ösztöndíjjal (az Alfred Nobel University-n) is megjutalmazták a szervezők.

Castrum Bajnokok és edzőjük: B-J= Németh Márk, Pantelics Bence, Végerbauer Roberta, Bán Lili (hátul) Pantelics Péter edző

Castrum Bajnokok és edzőjük: B-J= Németh Márk, Pantelics Bence, Végerbauer Roberta, Bán Lili (hátul) Pantelics Péter edző

„Természetesen nagyon örülök ezeknek a szép eredményeknek, és annak, hogy a Castrum SC Kapuvár harcosai ismét nevükhöz méltóan küzdöttek. Külön öröm, hogy a Világkupára érkeztek KWU-s bolgár harcosok is, akikkel összemérhettük erőnket. Így már kaptunk egy kis ízelítőt a decemberi KWU Világbajnokságból.

Köszönjük minden küzdősport kedvelőnek, akik majd szurkolnak nekünk a világverseny ideje alatt! Rövid pihenőt követően folytatjuk a felkészülést a vb-re.” – tudatta büszkén Sensei Pantelics Péter, a kapuváriak edzője.

dsc_0326

Pantelics Bence akcióban

dsc_0183

Bán Lili fejre támad

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.