Kiemelt hírek

A házigazdák vitték a prímet a Vb előtti utolsó kempós versenyen

2016. április 6. | szerző SzlobMil | Kempo

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia kempósai is jól teljesítettek a XII. Felcsút Kupa Nemzetközi Kempo Bajnokságon: öt versenyző tizenkét érmet gyűjtött össze. Ezt az eredményt nehéz felülmúlni, ezért szinte hihetetlen, hogy a házigazda Felcsúti Fehér Tigrisek hat helyezéssel voltak jobbak náluk a csapatversenyben.

Fotó: hungariankempo.hu

Köszönet a ZSENIÁLIS fotóért a hungariankempo.hu-nak!

Esztergom után Felcsúton is remekelt Kockás Dávid és Lacza Ábel. Mindkét utánpótláskorú versenyző aranyérmes lett submission és semi kempo kategóriában. Ezen kívül Kockás fullban, Lacza kumitében tudott még nyerni. Ez 100%-os mérleget jelent, vagyis amiben neveztek, ott a végső győzelmet is megszerezték a XII. Felcsút Kupán.

Rajtuk kívül a Karácsonyi-testvérek örülhettek még arany színű medáliának. Dávid a junioroknál submissionben, Krisztián a felnőtteknél semi kempóban nyerte meg a tornát.

lakatos_richard(balra)_karacsonyi_krisztian(jobbra)

A Fehér Tigrisektől Ódor Lili hat arany- és egy ezüstérmével a torna legeredményesebb női versenyzője lett, míg testvére, Ódor Erik hat aranyéremmel érdemelte ki ugyanezt a címet a férfiak mezőnyében – írja a hungariankempo.hu.

A versenyen húsz klub indított versenyzőket, íme a toplista:

A Felcsút Kupa végeredménye (1-6. hely):

1. Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE

2. Újfehértói Kempo HSE

3. Fighting Kempo

4. SZTE EHÖK SE

5. Bicskei Harcosok Kempo HSE

6. Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia

Forrás: Pecsu Press

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.