Kiemelt hírek

45 másodperc alatt kiütötték a világ egyik legveszélyesebb emberét

2016. május 23. | szerző SzlobMil | MMA

Hatalmas meglepetésre a túl sokáig kitartott lábfeszítéseiről és brutális izomzatáról ismert BJJ-fenomén, Rousimar Palhares a hétvégén kikapott egy viszonylag névtelen harcostól, egy viszonylag névtelen MMA promóció berkeiben. Videónk is van a megdöbbentő eseményről, mutatjuk.

Emil Weber Meek (9-2-1) úgy féltette a lábait Palhares (18-7) ellen, mintha az élete múlt volna rajta. Ezen egyáltalán nem csodálkozunk. A brazil annyi meccset nyert meg bokafeszítéssel (angolul: heel hook), mint húsz másik MMA-s együttvéve, ráadásul ha már megfogta áldozatát, nagyon nehezen engedi el.

Meek

Weber Meek

Weberről eddig keveset tudtunk, de ami legelőször szembetűnt róla, hogy úgy néz ki, mint egy viking – és mint kiderült, éppolyan erős is.

A két harcos az olasz Venator FC 3 fő mérkőzésén csapott össze egymással Milánóban, de nem csak a fővárosban jelen lévő rajongókat, hanem az egész világot meglepték.

A váltósúlyban eddig veretlen Palhares egy rövid elterelési hadművelet után azonnal Meek lábának rontott, de útközben kemény könyökösöket kapott a fejére.

e930ae83999967c60ccd0d471e658c49

A “viking” vérszemet kapott, és tiszta erejéből elkezdte ütlegelni a brazilt, aki immár az ötödik kiütését szenvedte el karrierje során.

Minden bizonnyal ez a mérkőzés bekerül majd 2016 legnagyobb meglepetései közé.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.