Kiemelt hírek

18+: Új amazon született. A neve: Joanna Jedrzejczyk

2015. június 22. | szerző SzlobMil | MMA

Lehet, hogy soha az életben nem fogjuk tudni leírni copy-paste módszer nélkül Joanna Jedrzejczyk (10-0, 4 K.O.) nevét, pedig fel kell készülnünk arra, hogy még sokszor találkozunk vele. A hatszoros muay thai világbajnokot legutóbb Jessica Penne próbálta feltartóztatni, de olyan verést kapott, amit csak nagyon ritkán látni a női ketrecharcosoknál.

Penne arca a kellemetlen találkozó után...

Penne arca a kellemetlen találkozó után…

Az UFC Fight Night elnevezésű sorozatának legújabb része június huszadikán zajlott le Németországban. Az esemény fő attrakciójául Penne és Joanna címmeccse szolgált, ahol a lengyel bajnok egy harmadik menetes TKO-val megvédte szalmasúlyú trónját az amerikai “betolakodótól”.

Uh. Nézzék azt a kart!

Uh. Nézzék azt a kart!

Jedrzejczyk minden menetet elvitt, progresszív teljesítményt nyújtva. A “bemelegítés” után a második menetben véresre verte Pennét, a harmadikban pedig olyan kombinációkat mért ellenfelére, amilyeneket legutóbb Andrei Arlovskitól láttunk. A bíró által beszüntetett összecsapás után a Ronda Rousey “nyomdokaiba lépő” Joanna magabiztosan kijelentette: egy darabig biztos benne, hogy senki sem tudja letaszítani őt a trónról.

“Nagy rajongója vagyok Rondának, az én szememben ő a legjobb. Én szeretnék lenni a szalmasúly Ronda Rousey-je” – hangzott el a bajnoktól.

Az est további mérkőzésein a japán Tatsuya Kawajiri (34-8-2) megcsinálta azt, amit nem sokkal előtte Conor McGregor is megtett: legyőzte Dennis Sivert (22-11) – igaz, csak pontozással (McGregor TKO-val). Akit érdekel a meccs, ezen a linken megnézheti. 

ObviousEducatedHousefly

Az est legjobb szubját az olvasóink számára már jól ismert Makwan Amirkhani (12-2) szolgáltatta, aki Masio Fullen fullánkját húzta ki már rögtön az első menetben.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.